keskiviikko 21. maaliskuuta 2012

Jännittävää ja uutta!

Kävin tänään kuluttamassa tarjouskuponkini Instrumentariumin piilolinssinäöntarkastukseen ja opastukseen. En ole ikinä ennen kokeillut piilolinssejä. Kaikenlainen silmään koskeminen ällöttää ja saa luomet räpsymään kovaa vauhtia :D Pitihän sitä silti kokeilla kun sai 30e:n edun.

Linssin ujuttaminen tämmöisiin syvällä päässä möllöttäviin siansilmiin oli hankalaa...tuntui että silmmämuna vain pakenee pään sisään! Luomia sai oikein kunnolla repiä ettei räpsähtäisi kiinni :D Aikani tuherrettua optikko laittoi toisen linssin silmääni ja laitoin itse toisen. Pois ottaminen tuntui hankalalta, kuitenkin se oli helpompaa kuin linssin laittaminen.

Koettelemuksen jälkeen sain kotiini 4 paria kertakäyttölinssejä, joilla voin harjoitella linssin laittoa ja pois ottoa. Nämä kertakäyttölinssit kuuluivat myös tuohon tarjoukseen.

Viime lauantaina aloitin opiskelun Suomen Ympäristöopistossa. Aion suorittaa ympäristöhuollon ammattitutkinnon (näyttökokein). Opinnot kestävät puolitoista vuotta ja lähiopetusta on kerran kuukaudessa, lauantaisin. Odotan siis innolla miten opinnot etenevät :)

Tulevana lauantaina on tiedossa lisää uutta minulle. Menen nimittäin jalkaleikkaukseen ja se jännittää aika lailla. En ole ikinä ollut leikkauksessa, onneksi saan hyvät mömmöt niin en tajua koko operaatiosta mitään! Leikkaus tehdään lannerankapuudutuksessa, joten saan epiduraalin tapaisen puudutuksen :D Jalkapöydästäni poistetaan ganglio eli hyytelörakko, joka ärtyi viimekesänä töissä niin pahasti, että jouduin turvautumaan kyynärsauvoihin parin viikon ajaksi. Patti, kaikille tutuille alien, ilmestyi 2009 vuoden lopulla mystisesti. Nyt vasta pääsen siitä eroon...toivottavasti lopullisesti!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti